Scheuren in muur of gevel herstellen middels gevelrenovatie

Voegen herstellen en scheuren in muur of wand herstellen dragen bij aan verval van uw woning en een onaangename aanblik. Door gevelreiniging en gevelrenovatie uit te laten voeren heeft dit de volgende voordelen:

  • Waardeverhoging van uw woning
  • Vertraagd de vervuiling van uw gevel
  • Een gerenoveerde gevel oogt veel representatiever
  • Besparing op energiekosten door aanpakken vochtlekken

Gevel renoveren is maatwerk

Gevelrenovatie is het in de originele staat terugbrengen van aangetaste of vervuilde gevels en schoorstenen. Naar gelang de weerzijde als de leeftijd van de gevel kan de conditie hiervan enorm verschillen. Alles draait hierbij om maatwerk, waarbij uw wensen en de originele staat van de gevel als uitgangspunt dienen. Om u een prijs te kunnen geven voor de uit te voeren gevelrenovatie, vragen wij u met ons contact op te nemen middels de onderstaand contactknop.

Naast het scheuren in muur herstellen, voegen herstellen en gevelreiniging, bieden wij als renovatiebedrijf ook andere diensten aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor voegenstralen en impregneren. Met deze diensten kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor het nieuw voegen óf reinigen en compleet herstellen van uw buitenmuur of gevel in originele staat.

Scheuren in muur herstellen, voegen herstellen en andere werkzaamheden doen wij vanuit onze uitvalsbasis in Horst, centraal gelegen tussen Venray en Venlo in de provincie Limburg.

Interesse of een offerte opvragen ?