Gevel, schoorsteen buitenmuur impregneren

Uw buitenmuur impregneren of uw schoorsteen impregneren is een verstandige keuze. Helaas gebeurd het nog té vaak dat gevelreiniging nog niet is gebeurd. Voor gevel reinigen kunt u ook bij ons terecht. Uw buitenmuur impregneren kent vele voordelen en verlengt de levensduur van uw gevel aanzienlijk. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand weer een frisse aanblik. Uw buitenmuur impregneren of schoorsteen impregneren is voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een water werende filmlaag voor optimale bescherming
  • Aanhechting van algen en mossen wordt tot een minimum beperkt
  • Gebruik van een kleurloze vloeistof wat zorgt voor een mooi effect
  • Bescherming tegen vorstschade

Buitenmuur impregneren verlengt de levensduur

Uw muur of gevek impregneren verlengt de levensduur en houdt water, algen en vuiligheid op afstand. Impregneren zorgt ervoor dat het water gemakkelijk van uw muur loopt, terwijl eventuele dampvorming er nog uit kan. Dit komt door dat bij het buitenmuur impregneren er een dunnen filmlaag wordt aangebracht. Dit geeft tevens bescherming tegen vorstschade, omdat er géén water meer in uw stenen zit wat kan uitzetten door bevriezing. Om te weten wat de kosten zijn voor het uitvoeren van deze werkzaamheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen door te klikken op onderstaande knop.

Naast het nieuwe gevel voegen, voegen repareren en voegen vervangen, bieden wij als straalbedrijf naast waterstralen ook andere diensten aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor voegenstralen en renoveren.

 

Een buitenmuur impregneren, uw schoorsteen impregneren en vooraf uw gevel reinigen doen wij vanuit onze uitvalsbasis in Horst, centraal gelegen tussen Venray en Venlo in de provincie Limburg.

Interesse of een offerte opvragen ?