straalbedrijf-horst-limburg-gevel-buitenmuur-stralenAls straalbedrijf laten wij uw gevel stralen

Om hardnekkige aanslag of verf te verwijderen van uw gevel of buitenmuur te verwijderen, is gevel stralen noodzakelijk. Zelf zandstralen geeft vaak niet het gewenste resultaat en brengt gemakkelijk schade toe aan uw steen. Als straalbedrijf uit Horst (Limburg) hebben wij de juiste apparatuur en kennis om dit vakkundig voor u op te lossen.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een Torbo softstraalmachine met uniek drukregelsysteem
  • Milieuvriendelijke apparatuur en behandeling door straalbedrijf
  • Geen stofvorming door gebruik van water middels waterstralen
  • Gebruik van netten tijdens de werkzaamheden om afval/overlast te beperken

Gevel stralen

Het zelf zandstralen van uw huis lijkt een snelle en goedkope oplossing, maar pas hier mee op. Een normale hogedrukreiniger biedt niet de grondige reiniging die u nodig heeft en u loopt kans op schade door een te hoge druk. Zelf zandstralen kan dus slecht uitpakken.

Door onze opgedane ervaring en de juiste apparatuur hebben wij de klus snel geklaard. Wij maken gebruik van lucht, water en olivinezand en laten hiermee als straalbedrijf uw gevel stralen. Olivine zand dat wij gebruiken voor zandstralen is van zéér fijne structuur en afkomstig uit Noorwegen.

Naast het nieuwe gevel voegen, voegen repareren en voegen vervangen, bieden wij als straalbedrijf naast waterstralen ook andere diensten aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor voegenimpregneren en renoveren.

Een gevel stralen, uw gehele huis zandstralen en alle andere werkzaamheden doen wij als straalbedrijf vanuit onze uitvalsbasis in Horst, centraal gelegen tussen Venray en Venlo in de provincie Limburg.

Interesse of een offerte opvragen ?