voegen repareren-voegbedrijf te baerts-horst-limburgVoegen van gevels en buitenmuren

Voegersbedrijf Te Baerts uit Horst (Limburg) is van nature gespecialiseerd in het voegen repareren van gevel en voegen van buitenmuur. Wij hebben inmiddels kleine en grote projecten mogen voorzien van allerhande soorten voegen en voegwerk. Daarnaast zijn wij regelmatig betrokken bij het voegen van nieuwbouwwoningen en nieuwbouwprojecten.

Bij Voegbedrijf Te Baerts uit Horst kunt u terecht voor:

  • Alle soorten kleuren voegen
  • Voegen repareren / voegen herstellen / voegen vervangen
  • Diverse soorten voegen, passend bij elke woning of nieuwbouwproject
  • Een perfecte service; alles naar wens van de klant

Soorten voegen

Vooral de keuze van een kleur voeg is enorm belangrijk. Voordat wij starten met voegen, worden er eerst meerdere voegkleuren aangebracht. U als klant kunt dan een keuze maken voor een bepaalde kleur en eventueel een soort voegwerk.

Wij kunnen u voorzien van diverse soorten voegen. Zo is platvol voegen, terugliggend voegen, pointervoegwerk, (voegroller) knipvoegwerk en snijvoegwerk mogelijk.

 

Kosten voegen

Omdat de staat van voegwerk per woning verschilt, is ieder project verschillend. De kosten voor voegen en voegwerk van een project berekenen wij graag voor u. Voor een prijs voegen per m2 staan wij u ook graag te woord. Neemt u voor een prijsaanvraag contact op middels onderstaande knop.

Naast het nieuwe gevel voegen, voegen repareren en voegen vervangen, bieden wij ook nog andere diensten aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor stralen, impregneren en renoveren.

Het gevel voegen repareren, buitenmuur voegen repareren en alle andere werkzaamheden doen wij vanuit onze uitvalsbasis in Horst, centraal gelegen tussen Venray en Venlo in de provincie Limburg.

Interesse of een offerte opvragen ?